Nowotwory z lodówki. Lekarz wskazał 3 produkty, które są dla raka jak nawóz
Zdjęcie: lodówka
Każdego dnia korzystamy z produktów, które pozornie wydają się zdrowe, ale ich regularne spożywanie lub nieodpowiednie przygotowanie może znacząco wpłynąć na nasze zdrowie. Czy wiesz, iż niektóre produkty z Twojej lodówki, a choćby sposób gotowania, mogą zwiększać ryzyko rozwoju nowotworów? Oto 4 produkty, na które warto uważać.Marek Skoczylas to lekarz, który dzieli się swoją wiedzą dzięki platformy YouTube. Publikuje na niej filmy o tematyce zdrowotnej. Jeden z najnowszych poświęcił "nowotworom z lodówki". "Chcę uświadomić Państwu, iż wielu chorobom można zapobiec, wiele można wyleczyć - wystarczy zrozumieć, iż chemiczna żywność nie jest sprzymierzeńcem zdrowia" – czytamy na jego profilu.