Wegańskie jedzenie, które tak jest smaczne, iż przekonuje choćby zdeklarowanych mięsożerców? Jak najbardziej! Vege Kiosk dosłownie czaruje kuchnią roślinną. Pasta bezjajeczna powstaje na bazie tofu i kaszy jaglanej i do złudzenia przypomina jajeczny prototyp. To jedna z naszych ulubionych wegańskich opcji kanapkowych, serwujemy ją na bagietce z Vege Kiosku, z ekologicznym awokado i sezonową zieleniną.
Z podanej ilości składników zrobisz sycące kanapki dla dwóch osób.
Składniki:
- 1 opakowanie pasty bezjajecznej Vege Kiosk
- ⅓ bagietki Vege Kiosk
- eko awokado NovaBio
- eko rukola Bukiet Smaków
Krok po kroku:
- Tu nie ma filozofii, wszak pasta to dzieło skończone.
- Użyj ulubionego pieczywa, wysmaruj je bezjajeczną i posyp ulubionymi dodatkami.