Powidła strzeleckie to tradycyjne powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły, które są uznawane za cenny produkt regionalny w Polsce. Są one częścią polskiego dziedzictwa kulinarnego i mają tradycyjną recepturę oraz wysoką jakość. Pomimo braku dodatku cukru, w smaku powidła strzeleckie są lekko słodkie, ale jednocześnie mają kwaskowaty posmak z delikatnym aromatem dymu, który nadaje im Czytaj więcej
Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
cukrzycapolska.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
Powiązane
„Sieci”: Premierze, gdzie jest kasa?
18 godzin temu
Ile kosztuje kilogram ksylitolu?
1 dzień temu
Czy można ubić jajka z ksylitolem?
1 dzień temu
Otyłość nie może być „przezroczysta”
2 dni temu
Polecane
Herbaty jesienno-zimowe #rozgrzejsię!
3 godzin temu