Powidła strzeleckie to tradycyjne powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły, które są uznawane za cenny produkt regionalny w Polsce. Są one częścią polskiego dziedzictwa kulinarnego i mają tradycyjną recepturę oraz wysoką jakość. Pomimo braku dodatku cukru, w smaku powidła strzeleckie są lekko słodkie, ale jednocześnie mają kwaskowaty posmak z delikatnym aromatem dymu, który nadaje im Czytaj więcej
Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
cukrzycapolska.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
Powiązane
Posiedzenia Parlamentarnego Zespołu ds. Cukrzycy
20 godzin temu
Mieszkańcy Nagłowic będą mogli oddać krew
21 godzin temu
Palacze bardziej narażeni na każdą odmianę cukrzycy typu 2
23 godzin temu
Których leków nie należy popijać kawą?
1 dzień temu
Polecane
Pigwa na zimę. Zapomnisz o syropach i konfiturach
10 godzin temu