Powidła strzeleckie to tradycyjne powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły, które są uznawane za cenny produkt regionalny w Polsce. Są one częścią polskiego dziedzictwa kulinarnego i mają tradycyjną recepturę oraz wysoką jakość. Pomimo braku dodatku cukru, w smaku powidła strzeleckie są lekko słodkie, ale jednocześnie mają kwaskowaty posmak z delikatnym aromatem dymu, który nadaje im Czytaj więcej
Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
cukrzycapolska.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
Powiązane
To może pomóc leczyć cukrzycę. Nowe badania naukowców
13 godzin temu
Implanty z tlenem w terapii cukrzycy typu 1
17 godzin temu
Jak podane ziemniaki są najlepsze dla zdrowia?
1 dzień temu
Polecane
XXIII Spotkania z Kulturą Żydowską
5 godzin temu
Konserwy rybne – Twój wakacyjny niezbędnik!
5 godzin temu
W Łazach trwa święto muzyki i smaku (zdjęcia)
6 godzin temu
Białystok walczy ze śmieciami: od edukacji do kar
7 godzin temu