Powidła strzeleckie to tradycyjne powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły, które są uznawane za cenny produkt regionalny w Polsce. Są one częścią polskiego dziedzictwa kulinarnego i mają tradycyjną recepturę oraz wysoką jakość. Pomimo braku dodatku cukru, w smaku powidła strzeleckie są lekko słodkie, ale jednocześnie mają kwaskowaty posmak z delikatnym aromatem dymu, który nadaje im Czytaj więcej
Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
cukrzycapolska.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
Powiązane
Nowa profesor w Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku
15 godzin temu
Członkowie z Gryfic w Świeradowie-Zdroju
1 dzień temu
Pompa Kaput
1 dzień temu
Polecane
Pyszne i zdrowe pesto. Składnik rośnie tuż przy płocie
6 godzin temu
Cały asortyment Castoramy u Twoich stóp
13 godzin temu