Powidła strzeleckie to tradycyjne powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły, które są uznawane za cenny produkt regionalny w Polsce. Są one częścią polskiego dziedzictwa kulinarnego i mają tradycyjną recepturę oraz wysoką jakość. Pomimo braku dodatku cukru, w smaku powidła strzeleckie są lekko słodkie, ale jednocześnie mają kwaskowaty posmak z delikatnym aromatem dymu, który nadaje im Czytaj więcej
Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
cukrzycapolska.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Odkryj tradycyjne powidła śliwkowe strzeleckie bez dodatku cukru – smaczne i zdrowe
Powiązane
Zdrowie maluchów pod lupą – Profilaktyka dla Smyka w Opolu!
11 godzin temu
Sobota dla zdrowia w Sandomierzu
11 godzin temu
Szczepienie na WZW B zmniejsza ryzyko cukrzycy
1 dzień temu
Mobilna rewolucja w trosce o zdrowie kobiet
1 dzień temu
Rynek UE: Fałszywe leki zalewają internet
1 dzień temu
Polecane
18. urodziny pełne radości, wzruszeń i świętowania
4 godzin temu
Czekam na spokój, dostaję hałas
5 godzin temu
Siostry, czyli Cena Nielubienia…
6 godzin temu