Mozzarella z awokado, malinami i orzechami

dietetykdiabetyka.pl 1 rok temu
  • 125 g mozzarelli
  • awokado
  • 2 garście malin
  • garść orzechów włoskich
  1. Mozzarellę pokroić w plastry.
  2. Awokado pokroić w półplasterki.
  3. Podawać z malinami i pokruszonymi orzechami.

Może być szybsza i smaczniejsza przekąska? Kompozycja, którą widzisz na zdjęciu została zrobiona dla młodszej córki. Ostatnio ciężko ją nakarmić. Natomiast kiedy mąż przygotował jej taki podwieczorek postanowiła go zjeść do najmniejszego okruszka orzecha! Polecamy i Wam Smakuje pysznie. Owoce możecie zmieniać według swoich upodobań. Idealnie pasują tu również truskawki albo jeżyny. Z podanego przeze mnie przepisu wychodzą dwie porcje dla dorosłego, nie sugerujcie się zatem zdjęciem – Wasze porcje będą większe

Idź do oryginalnego materiału