Zapraszamy na wydarzenie z solidnym mięsnym akcentem!
W sobotę 15 listopada w godz. 10:00 – 14:00 w Pasażu Wernera czekać będzie na Was mięsna uczta!
BioBazar to ogromny wybór mięs pod jednym dachem. Kupicie tu ekologiczny drób, ekologiczną wieprzowinę – w tym złotnicką i mangalicę, genialne steki Prestige z nagradzanych na międzynarodowych konkursach hodowli – zarówno z kraju jak i ze świata! Jesień i zima to też sezon na dziczynę z polskich lasów, czyli mięso zdrowo wybieganych zwierząt jedzących przez cały rok najlepsze leśne kąski.
Podczas festiwalu Let’s MEAT będzie okazja spróbowania wybornych mięs i wędlin z BioBazaru. Strefa festiwalowa zorganizowana zostanie w Pasażu Wernera – będą gorące zupy EKO, kanapki z mięsnymi dodatkami, fantastyczne pierogi z mięsem na wiele sposobów, będzie gęsina – listopad przecież zobowiązuje! Nasz siciliano vero – Tony przywiezie ogromną mortadelę prosto z Bolonii, a na stoisku Ekologicznego Gospodarstwa Farat na rożnie rumienić się będzie EKO kurczak.
Wystawcy przewidzieli także atrakcje bezpośrednio na stoiskach. To unikalna okazja by skosztować mięsnych specjałów z oferty targu i rozgrzać się przy okazji.
Na ten dzień zaplanowaliśmy także premierę nowego e-booka BioBazaru, znajdziecie w nim praktyczne informacje na temat dostępnego na naszym targu mięsa oraz kilkanaście zaskakujących przepisów. Zapraszamy!