Jedyny, otrzymywany przez tradycyjne metody produkcji octu balsamicznego: dzięki powolnej fermentacji najlepszej jakości soku z jabłek w dębowych beczkach przez 1 rok! Metoda ta pozwala na uzyskanie pełnego produktu o charakterystycznym, silnym zapachu jabłek. Ocet posiada aksamitną, otulającą podniebienie teksturę oraz świeży, lekko kwaskowaty smak, który jednak nie przyćmiewa, a idealnie współgra ze swoim słodkim […]
Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
insulinoopornosc.com 1 rok temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
Powiązane
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
15 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
1 dzień temu
Bezpłatne porady w lubelskim szpitalu
2 dni temu
Polecane
Skąd się wzięli Francuzi?
3 godzin temu
Czechy usuwają skutki powodzi
4 godzin temu