Jedyny, otrzymywany przez tradycyjne metody produkcji octu balsamicznego: dzięki powolnej fermentacji najlepszej jakości soku z jabłek w dębowych beczkach przez 1 rok! Metoda ta pozwala na uzyskanie pełnego produktu o charakterystycznym, silnym zapachu jabłek. Ocet posiada aksamitną, otulającą podniebienie teksturę oraz świeży, lekko kwaskowaty smak, który jednak nie przyćmiewa, a idealnie współgra ze swoim słodkim […]
Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
insulinoopornosc.com 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
Powiązane
Posiedzenia Parlamentarnego Zespołu ds. Cukrzycy
12 godzin temu
Mieszkańcy Nagłowic będą mogli oddać krew
12 godzin temu
Palacze bardziej narażeni na każdą odmianę cukrzycy typu 2
14 godzin temu
Których leków nie należy popijać kawą?
1 dzień temu
Polecane
Pigwa na zimę. Zapomnisz o syropach i konfiturach
1 godzina temu
2276. Imieniny miesiąca wyzwanie 10
3 godzin temu