Jedyny, otrzymywany przez tradycyjne metody produkcji octu balsamicznego: dzięki powolnej fermentacji najlepszej jakości soku z jabłek w dębowych beczkach przez 1 rok! Metoda ta pozwala na uzyskanie pełnego produktu o charakterystycznym, silnym zapachu jabłek. Ocet posiada aksamitną, otulającą podniebienie teksturę oraz świeży, lekko kwaskowaty smak, który jednak nie przyćmiewa, a idealnie współgra ze swoim słodkim […]
Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
insulinoopornosc.com 3 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Due Vittorie – OCET JABŁKOWY in Barrique z certyfikatem fundacji
Powiązane
Łódzcy naukowcy wspierają pacjentów z cukrzycą
16 godzin temu
Popularne leki na mają „cichy” skutek uboczny?
1 dzień temu
Fundusz zaprasza na ul. Zamkową 8
2 dni temu
Polecane
Olga Frycz zdradziła, sądzi o żłobkach. "Kocham"
4 godzin temu
Kuchnia: zakwas wg. państwa G.
6 godzin temu












