IPP muszą przetrwać kwaśne środowisko żołądka, by skutecznie zablokować wydzielanie kwasu solnego… w żołądku. Dowiedz się, dlaczego dopiero po wchłonięciu w jelicie trafiają do komórek okładzinowych i tam zaczynają działać.
Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
opieka.farm 3 tygodni temu
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
Powiązane
Tak gwałtownie załatwisz L4 przez Internet
20 godzin temu
Aptekarze chcą zmiany przepisów
20 godzin temu
Probiotyki i wakacje – jak stosować je latem?
22 godzin temu
Masło czy margaryna? Eksperci rozwiewają Twoje wątpliwości
23 godzin temu
Polecane
Polacy kochają te owoce. W innych krajach nie są znane
3 godzin temu
Quiz podczas Integracji
3 godzin temu