IPP muszą przetrwać kwaśne środowisko żołądka, by skutecznie zablokować wydzielanie kwasu solnego… w żołądku. Dowiedz się, dlaczego dopiero po wchłonięciu w jelicie trafiają do komórek okładzinowych i tam zaczynają działać.
Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
opieka.farm 5 miesięcy temu
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
Powiązane
Co może zapewnić komfort pacjenta po kolonoskopii?
2 godzin temu
Nie jedz tych jajek. Wydano pilne ostrzeżenie
22 godzin temu
Polecane
4 złote dziennie na jedzenie. Dieta więźniów pod lupą
3 godzin temu
Każdy zasługuje na dom i godną pracę. Wsparcie IKEA
4 godzin temu
Chiny wiercą w Himalajach. "Przepis na kataklizm"
5 godzin temu
Tatar ze śledzia z suszonymi pomidorami
5 godzin temu











