IPP muszą przetrwać kwaśne środowisko żołądka, by skutecznie zablokować wydzielanie kwasu solnego… w żołądku. Dowiedz się, dlaczego dopiero po wchłonięciu w jelicie trafiają do komórek okładzinowych i tam zaczynają działać.
Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
opieka.farm 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Dlaczego IPP są w postaci dojelitowej? – Wyjaśniamy!
Powiązane
Kolonoskopia bez tabu
5 godzin temu
Salmonella w herbacie! GIS ostrzega przed spożyciem
22 godzin temu
Salmonella w herbacie. Pilny komunikat GIS
1 dzień temu
Polecane
Padew Narodowa: XIII Gminne Święto Ziemniaka
3 godzin temu
Syn ma dom, córka ma żal
3 godzin temu
W rodzinie niezgoda, w domu smutek
3 godzin temu
Czy za warzywa zapłacimy drożej?
4 godzin temu