Mąka jest podstawowym artykułem spożywczym znajdującym się niemal w każdej kuchni. Wraz ze wzrostem popularności diety bezglutenowej zaczęto coraz bardziej uwzględniać potrzeby żywieniowe osób stosujących ją. Powody wykluczenia glutenu z diety są różne – alergie, chęć schudnięcia czy po prostu zmiany nawyków żywieniowych. jeżeli stosujesz taką dietę, z pewnością zwracasz uwagę na wybór naturalnej żywności. Czytaj więcej
Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
cukrzycapolska.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
Powiązane
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
8 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
1 dzień temu
Bezpłatne porady w lubelskim szpitalu
2 dni temu
Polecane
Powiat uruchomił centralny punkt zbiórek dla powodzian
2 godzin temu