Mąka jest podstawowym artykułem spożywczym znajdującym się niemal w każdej kuchni. Wraz ze wzrostem popularności diety bezglutenowej zaczęto coraz bardziej uwzględniać potrzeby żywieniowe osób stosujących ją. Powody wykluczenia glutenu z diety są różne – alergie, chęć schudnięcia czy po prostu zmiany nawyków żywieniowych. jeżeli stosujesz taką dietę, z pewnością zwracasz uwagę na wybór naturalnej żywności. Czytaj więcej
Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
cukrzycapolska.pl 3 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
Powiązane
Łódzcy naukowcy wspierają pacjentów z cukrzycą
16 godzin temu
Popularne leki na mają „cichy” skutek uboczny?
1 dzień temu
Fundusz zaprasza na ul. Zamkową 8
2 dni temu
Polecane
Olga Frycz zdradziła, sądzi o żłobkach. "Kocham"
5 godzin temu
Kuchnia: zakwas wg. państwa G.
6 godzin temu












