Mąka jest podstawowym artykułem spożywczym znajdującym się niemal w każdej kuchni. Wraz ze wzrostem popularności diety bezglutenowej zaczęto coraz bardziej uwzględniać potrzeby żywieniowe osób stosujących ją. Powody wykluczenia glutenu z diety są różne – alergie, chęć schudnięcia czy po prostu zmiany nawyków żywieniowych. jeżeli stosujesz taką dietę, z pewnością zwracasz uwagę na wybór naturalnej żywności. Czytaj więcej
Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
cukrzycapolska.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
Powiązane
Memorandum o Współpracy
8 godzin temu
Rower to nie tylko środek transportu.
1 dzień temu
Odżywianie dla zmagających się z insulinoopornością.
1 dzień temu
Kongres IDF – Bangkok 07-10.04.2025r.
1 dzień temu
Poziom lipoproteiny i cukrzyca
1 dzień temu
POMAGAMY DOBRUSIOWI
1 dzień temu