Cała prawda o jajkach i "złym" cholesterolu
rmf24.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: /Shutterstock
Jajko na śniadanie, jajko do sałatki, jajko jako składnik ciasta – bez niego trudno wyobrazić sobie polską kuchnię. Ale ile tak naprawdę jajek zjada przeciętny Polak? Co na ten temat mówią najnowsze statystyki, a co zalecają dietetycy? Sprawdzamy, jak...
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Cała prawda o jajkach i "złym" cholesterolu
Powiązane
Salmonella w herbacie! GIS ostrzega przed spożyciem
16 godzin temu
GIS: Obecność bakterii Salmonella spp. w herbatce ziołowej
18 godzin temu
Salmonella w herbacie. Pilny komunikat GIS
19 godzin temu
Polecane
Mąż odszedł, a jej uśmiech pozostał
1 godzina temu
Zbyt blisko!
1 godzina temu
Teść z tajemniczym bagażem
3 godzin temu