Cała prawda o jajkach i "złym" cholesterolu
rmf24.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: /Shutterstock
Jajko na śniadanie, jajko do sałatki, jajko jako składnik ciasta – bez niego trudno wyobrazić sobie polską kuchnię. Ale ile tak naprawdę jajek zjada przeciętny Polak? Co na ten temat mówią najnowsze statystyki, a co zalecają dietetycy? Sprawdzamy, jak...
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Cała prawda o jajkach i "złym" cholesterolu
Powiązane
Co może zapewnić komfort pacjenta po kolonoskopii?
2 godzin temu
Nie jedz tych jajek. Wydano pilne ostrzeżenie
22 godzin temu
Polecane
4 złote dziennie na jedzenie. Dieta więźniów pod lupą
3 godzin temu
Każdy zasługuje na dom i godną pracę. Wsparcie IKEA
4 godzin temu
Chiny wiercą w Himalajach. "Przepis na kataklizm"
5 godzin temu
Tatar ze śledzia z suszonymi pomidorami
5 godzin temu











