
15 listopada, podczas festiwalu Let’s MEAT! zaprezentowaliśmy po raz pierwszy naszego kolejnego e-booka BioBazaru. Tym razem na tapet wzięliśmy mięso.
Zawsze podkreślamy, iż nasza hala targowa to największy wybór ekologicznego mięsa pod jednym dachem, a ekologiczne mięso to już temat, o którym długo można by mówić… odsyłamy więc po tę opowieść do e-booka Let’s MEAT!
Przerobiliśmy EKO wieprzowinę, EKO młodą wołowinę i EKO drób, mięso leśnych zwierząt, a choćby gołębie królewskie… Mamy nadzieję, iż e-book zaskoczy Was nietypowymi propozycjami na dania z mięsa, a musicie wiedzieć, iż na BioBazarze mamy je genialne!
Listopad i grudzień to najlepszy w roku czas na gęsinę – przepis na pyszne danie z jej udziałem także w e-booku znajdziecie, a świeże ekologiczne mięso z gęsi kupicie oczywiście na BioBazarze!
E-book pobrać możecie na naszej stronie w zakładce e-book oraz skanując kod QR na mięsnych stoiskach BioBazaru.
No to jak?







