W 2024 roku odwiedziło nas wielu miłośników dobrego, prawdziwego jedzenia, poławiaczy kulinarnych przygód, smakoszy, osób które komponują swój jadłospis z uważnością i dbałością o szczegóły. Dziękujemy Wam za to, iż bywacie na BioBazarze, iż kupujecie u naszych Wystawców, iż tworzycie z nami to miejsce.
To dzięki Wam dostawcy ekologicznego i rzemieślniczego jedzenia czują sens i misję w swym codziennym trudzie. Cieszymy się bardzo, iż liczba osób doceniających wartość oferowanych przez nasz targ produktów z roku na rok rośnie. Cóż, życzymy sobie by tendencja ta się utrzymała, a świadomość wpływu dobrej jakości posiłków na nasze zdrowie i samopoczucie nieustannie rosła.
Lubimy w lodówkach i spiżarniach mieć sprawdzone produkty od ulubionych dostawców, których osobiście możemy podpytać o sposób uprawy czy metodę wyrobu. Wolimy kupić mniej pysznych i wartościowych wyrobów, niżeli dużo byle czego. Lubimy wiedzieć, iż to co ląduje na naszych i naszych bliskich talerzach nas odżywia i nam służy. Nie lubimy wyrzucać, dlatego na zakupy często chodzimy z listą, planujemy posiłki, skupiając się na tym co najlepszego oferują sezony – wiemy, iż macie podobną filozofię do naszej!
Drodzy Goście, życzymy Wam wspaniałego, smakowitego i zdrowego 2025 roku!
Mamy nadzieję spotykać Was na BioBazarze coraz częściej.
Wznosimy toast kombuchą, która pita z wąskiego kieliszka na cienkiej nóżce smakuje wybornie.
Na zdrowie!