Młode warzywa z patelni to potrawa, którą można przygotować na wiele różnych sposobów. Tym razem sięgnęłam po jedną z najprostszych wersji tego dania. Połączyłam kilka produktów, które akurat miałam pod ręką. Dorzuciłam też składnik, za pomocą którego cała kompozycja stała się bardziej sycąca – kiełbasę. Poznaj mój patent na tani i szybki obiad.
Jak zrobić młode warzywa z patelni?
Wystarczy wrzucić na patelnię kilka składników i doprawić wszystko paroma przyprawami. Nie musisz trzymać się ściśle przedstawionego niżej przepisu. Możesz połączyć dowolne składniki, które akurat zalegają w twojej lodówce lub spiżarni. Sięgnąć po bakłażany, bataty, kalafior, brokuł, fasolkę szparagową, pomidory, pieczarki, wędzony boczek, kurczaka itp. Wszystko zależy od Twoich preferencji smakowych oraz potrzeb.