Dżem polecany przez Anię Lewandowską to świetna propozycja dla osób, które nie mają zbyt dużo wolnego czasu albo nie lubią stać przy garnkach. Robi się go gwałtownie i bez większego wysiłku. Poza tym to znacznie zdrowsza wersja tradycyjnych przetworów. Zawiera jeden dość niecodzienny składnik, za pomocą którego zyskuje wiele cennych i prozdrowotnych adekwatności. Sprawdź, o jaki produkt chodzi.
Zrobiłam zdrowy dżem z przepisu Anny Lewandowskiej. Jeden dodatek to strzał w dziesiątkę
Zdjęcie: Dżem z nasionami chia Źródło: Tuned_In/Getty Images Pro
Dżemy często goszczą na moim rodzinnym stole. Robię je na wiele różnych sposobów. Nie poprzestaje na jednej recepturze. Ostatnio postanowiłam skorzystać z przepisu Ani Lewandowskiej. Jeden jego składnik mnie zaskoczył, ale od dzisiaj zawsze będzie lądował w moich przetworach.
Dżem polecany przez Anię Lewandowską to świetna propozycja dla osób, które nie mają zbyt dużo wolnego czasu albo nie lubią stać przy garnkach. Robi się go gwałtownie i bez większego wysiłku. Poza tym to znacznie zdrowsza wersja tradycyjnych przetworów. Zawiera jeden dość niecodzienny składnik, za pomocą którego zyskuje wiele cennych i prozdrowotnych adekwatności. Sprawdź, o jaki produkt chodzi.
Dżem polecany przez Anię Lewandowską to świetna propozycja dla osób, które nie mają zbyt dużo wolnego czasu albo nie lubią stać przy garnkach. Robi się go gwałtownie i bez większego wysiłku. Poza tym to znacznie zdrowsza wersja tradycyjnych przetworów. Zawiera jeden dość niecodzienny składnik, za pomocą którego zyskuje wiele cennych i prozdrowotnych adekwatności. Sprawdź, o jaki produkt chodzi.