Spożycie produktu zanieczyszczonego pałeczkami Salmonella, zwłaszcza bez odpowiedniej obróbki termicznej, wiąże się z ryzykiem zatrucia pokarmowego. Bakterie Salmonella Newport wykryto w jednej z pięciu próbek sera żółtego Mazur. Spożycie produktu zanieczyszczonego pałeczkami Salmonella, zwłaszcza bez odpowiedniej obróbki termicznej, wiąże się z ryzykiem zatrucia pokarmowego. Szczegóły dotyczące produktu: Nazwa produktu: Ser Złoty Mazur, 150 g Numer partii: 30.08/P6 16:59 Najlepiej spożyć przed: 28.11.2024 Kod kreskowy: 5900820008406 Producent: Spółdzielnia Mleczarska "MLEKPOL" w Grajewie, ul. Elewatorska 13, Grajewo, 19-203, weterynaryjny numer identyfikacyjny PL 20041601 WE Producent Spółdzielnia Mleczarska "MLEKPOL" w Grajewie podjął działania w celu wycofania z obrotu zakwestionowanego produktu. UWAGA: Nie należy spożywać produktu z partii objętej komunikatem!
UWAGA: bakterie Salmonelli w partii sera żółtego
zambrow.org 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- UWAGA: bakterie Salmonelli w partii sera żółtego
Powiązane
Jak Wybrać Olejek CBD? Porady Ekspertów z Konopnej Farmacji
13 godzin temu
O krok od tragedii. Dziecko z objawami zaczadzenia
13 godzin temu
Milionowe kary za sprzedaż produktów z tym grzybem!
17 godzin temu
Jak sprawnie zwalczyć dolegliwości zdrowotne?
20 godzin temu
Polecane
Tajniacy wyjadą na ulice
3 godzin temu