Pasta z czerwonej fasoli stała się jedną z moich ulubionych. Jest niezwykle pożywna. W dodatku smakuje obłędnie i robi się ją w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka minut i pasta do kanapek gotowa. To idealna opcja dla zapracowanych lub tych, którzy nie lubią spędzać w kuchni dużo czasu. jeżeli raz jej spróbujecie, nie kupicie już żadnego sklepowego gotowca.
Ta pasta do kanapek jest lepsza niż wszystkie sklepowe gotowce. Poleciła mi ją dietetyczka
Zdjęcie: Pasta z czerwonej fasoli Źródło: BaLama Studio/ Getty Images
Długo szukałam pomysłu na pastę do kanapek. Smarowidła, które stosowałam do tej pory, po prostu mi się przejadły. Chciałam spróbować czegoś nowego. Znajoma dietetyczka poleciła mi pastę z czerwonej fasoli. To był strzał w dziesiątkę. Pokochałam ten przepis.
Pasta z czerwonej fasoli stała się jedną z moich ulubionych. Jest niezwykle pożywna. W dodatku smakuje obłędnie i robi się ją w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka minut i pasta do kanapek gotowa. To idealna opcja dla zapracowanych lub tych, którzy nie lubią spędzać w kuchni dużo czasu. jeżeli raz jej spróbujecie, nie kupicie już żadnego sklepowego gotowca.
Pasta z czerwonej fasoli stała się jedną z moich ulubionych. Jest niezwykle pożywna. W dodatku smakuje obłędnie i robi się ją w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka minut i pasta do kanapek gotowa. To idealna opcja dla zapracowanych lub tych, którzy nie lubią spędzać w kuchni dużo czasu. jeżeli raz jej spróbujecie, nie kupicie już żadnego sklepowego gotowca.