Racuchy z owocami pigwowca to propozycja idealna dla osób, które nie lubią zbyt słodkich deserów. Główny składnik placuszków ma bowiem kwaskowaty, lekko cierpki smak. Jednocześnie zapewniają uczucie sytości na długo i zawierają stosunkowo kilka kalorii w porównaniu z innymi słodkościami.
Racuchy z owocami pigwowca. Przepis dla osób na diecie
Zdjęcie: Racuchy Źródło: Shutterstock / Peredniankina
Racuchy z owocami pigwowca to dobra alternatywa dla tradycyjnych placuszków z jabłkami. Są smaczne, sycące, a w dodatku mniej kaloryczne od innych popularnych słodkości. Zobacz, jak je przyrządzić i zaskocz rodzinę niecodziennym deserem.
Racuchy z owocami pigwowca to propozycja idealna dla osób, które nie lubią zbyt słodkich deserów. Główny składnik placuszków ma bowiem kwaskowaty, lekko cierpki smak. Jednocześnie zapewniają uczucie sytości na długo i zawierają stosunkowo kilka kalorii w porównaniu z innymi słodkościami.
Racuchy z owocami pigwowca to propozycja idealna dla osób, które nie lubią zbyt słodkich deserów. Główny składnik placuszków ma bowiem kwaskowaty, lekko cierpki smak. Jednocześnie zapewniają uczucie sytości na długo i zawierają stosunkowo kilka kalorii w porównaniu z innymi słodkościami.