Patrycja Fiałek

czpfeniks.pl 1 tydzień temu

Dietetyk kliniczny z tytułem licencjata uzyskanym na Śląskim Uniwersytecie Medycznym oraz psychodietetyk z tytułem magistra zdobytym na Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej. W pracy łączy wiedzę medyczną z psychologicznymi aspektami odżywiania, co pozwala na opracowywanie skutecznych i trwałych planów żywieniowych dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów.

Połączenie wiedzy z zakresu dietetyki klinicznej i psychodietetyki pozwala skutecznie wspierać pacjentów w zmianie nawyków żywieniowych, walce z jedzeniem emocjonalnym, poprawie zdrowia oraz osiąganiu celów sylwetkowych i zdrowotnych.

Główne obszary zainteresowań:

  • Depresja
  • Zaburzenia odżywiana
  • Świadome jedzenie
  • Choroba otyłościowa
Idź do oryginalnego materiału