„Lany” chrust to błyskawiczne faworki. Kasia Tusk zdradziła przepis

zdrowie.wprost.pl 10 miesięcy temu
Zdjęcie: Chrust lany. Źródło: WPROST.pl / Katarzyna Świerczyńska


Kasia Tusk podzieliła się recepturą na lany” chrust. To propozycja idealna dla osób szukających przepisu na szybką i pyszną przekąskę. Poznajcie patent znanej blogerki na pyszne i błyskawiczne faworki.


Kasia Tusk od dawna dzieli się z internautami różnymi trikami na ułatwienie sobie życia. Przedstawia nie tylko modowe patenty. Na jej blogu nie brakuje również łatwych i prostych przepisów kulinarnych, które nie wymagają spędzania dużej ilości czasu w kuchni. Jednym z nich jest bez wątpienia receptura na „lany” chrust, czyli błyskawiczne faworki. Zobaczcie, jak je zrobić.


Jak zrobić błyskawiczne faworki z przepisu Kasi Tusk?


Zacznijcie od przygotowania niezbędnego sprzętu kuchennego. Będziecie potrzebować szerokiej patelni lub dużego garnka, szczypiec lub sitka z rączką oraz rękawa cukierniczego. Przydadzą wam się również ręczniki papierowe do odsączania nadmiaru tłuszczu z faworków. Macie już wszystko pod ręką? W takim razie do dzieła.
Idź do oryginalnego materiału