Jeżyny – skarbnica antyoksydantów
wgospodarce.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: 150-200 g świeżych lub mrożonych jeżyn to optymalna dzienna porcja tych owoców / autor: Pixabay
Jako optymalną porcję w codziennym żywieniu przyjmuje się około filiżanki świeżych jeżyn, to znaczy 150–200 g
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Jeżyny – skarbnica antyoksydantów
Powiązane
Wlaka o życie i sprawność
4 godzin temu
Podejrzenie podtrucia tlenkiem węgla na osiedlu Kolonia
6 godzin temu
Przewóz gotowy na WOŚP
11 godzin temu
Polecane
Domański zmienił zdanie ws. przyjęcia waluty euro
1 godzina temu
Jaki prezent na święta podarować jemu?
2 godzin temu















![Ten trik uratuje ci sernik aż do Trzech Króli. Mało kto o nim wie [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2024/07/Ciasto.jpg)