Jedzenie tych produktów zmniejsza ryzyko chorób serca? Nowe wyniki badań
rp.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
Duńscy naukowcy podzielili się wynikami badania dotyczącego wpływu diety bogatej w potas na pacjentów z problemami kardiologicznymi. Okazało się, iż spożywanie określonych produktów może w dużym stopniu zmniejszyć ryzyko chorób serca lub zgonu.
- Strona główna
- Medycyna
- Jedzenie tych produktów zmniejsza ryzyko chorób serca? Nowe wyniki badań
Powiązane
WUM i stołeczna Policja łączą siły na rzecz bezpieczeństwa
10 godzin temu
Co dalej z reklamą aptek? Znamy projekt nowelizacji ustawy
10 godzin temu
Polecane
Grudniowy numer gazety „Informator” / grudzień 2025
4 godzin temu
Praktyczna realizacja programów Dostępność Plus
7 godzin temu
Oto Nada, która już prawie jest położną!…
9 godzin temu
Czepki dla przyszłych pielęgniarek i pielęgniarzy [FOTO]
9 godzin temu
Anestezjolog z promilami w monieckim szpitalu
11 godzin temu












![Radni oglądali nową część szpitala w Tomaszowie Lubelskim. Już niedługo koniec budowy! [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/articles/xga-4x3-radni-ogladali-nowa-czesc-szpitala-w-tomaszowie-lubelskim-juz-niedlugo-koniec-budowy-zdjecia-1766000213.jpg)

![Czepki dla przyszłych pielęgniarek i pielęgniarzy [FOTO]](https://www.naszrybnik.com/photos/1765998076csm-czepkowanie-2025-fot-d-rauk-014-68ef9adc64-.jpg)