1 błąd i masło zamienia się w trutkę. Popełnia go mnóstwo osób
pacjenci.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Masło pokrojone w kostkę
Masło to niekwestionowany król polskich stołów, dodawane do kanapek, pieczenia i smażenia. Niestety wystarczy jeden błąd, aby z przysmaku zmieniło się w szkodliwą toksynę. Oto, czego nie powinieneś robić z masłem, jeżeli zależy Ci na zdrowiu.
- Strona główna
- Medycyna
- 1 błąd i masło zamienia się w trutkę. Popełnia go mnóstwo osób
Powiązane
Złoty okres transplantologii w Polsce
12 godzin temu
Polecane
Wybierasz się na SOR? Wcześniej sprawdź kolejkę
9 godzin temu
Oskar walczy z białaczką, 1,5 proc. na wagę zdrowia
11 godzin temu
Informacje. Sterylizatornia gotowa
12 godzin temu
Paczkomat inny niż wszystkie. Wyjątkowo powiązany z Łodzią
12 godzin temu